Ondersteuning in de klas

Structuur en overzicht houden? Dat kan soms best lastig zijn als je in de klas zit. Zeker als je een verstandelijke beperking hebt. Dan is het fijn als een persoonlijk begeleider je even uit de klas haalt voor een moment van rust. Of om samen een taak te doen.

Frion biedt Ondersteuning in de klas in het reguliere onderwijs en in het speciale onderwijs. Voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar.

Verschillende vormen
Een begeleider kan je helpen bij het aan- en uitkleden voor en na de gym- en zwemles. Het is een vertrouwd gezicht dichtbij. Ook kan hij of zij helpen als je het moeilijk vindt om te wachten tot de meester of juf tijd voor je heeft. De persoonlijk begeleiders van Frion geven op verschillende manieren ondersteuning in regulier en in speciaal onderwijs.

Speciaal onderwijs
Begeleiders van Frion werken vooral op het primair speciaal onderwijs (basisschool) De Twijn aan het Boterdiep en voortgezet speciaal onderwijs (middelbare school) De Twijn/Het Dokter Hengeveldcollege. Hoeveel hulp je kind kan krijgen en hoe lang die hulp blijft, is afhankelijk van zijn of haar beschikking.

 

 

Voor arrangementen of andere vragen neem contact met ons op!

Contact